Pahang Photographer : Jurugambar Jurufoto Pahang, Malaysia, Kuala Lipis, Jerantut, Temerloh, Raub, Bentong, Kuantan

By: ImsyadZain Photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]
Thursday, 13-Aug-2009 08:30 Email | Share | | Bookmark
www.ImsyadZain.com

Assalamualaikum..


Mulai hari ini, segala entry akan di update di http://www.imsyadzain.com..terima kasih kepada fotopages ni, gambo di sini tidak akan di delete,aku masih lagi guna fotopages ni..walaupun aku dah ade rumah baru tapi rumah lama sentiase akan diingati betul tak...



Lepas ni kite jumpe di rumah baru aku yek...


Wassalam..


Afrozaini Bin Zainudin
ImsyadZain Photography & Design
Official Website: www.imsyadzain.com
Tel: 017 - 922 4910
Email: zenn_stradlin@yahoo.com
Photo Stock: http://www.flickr.com/photos/imsyadzain
"Your Moment Captured"



Saturday, 8-Aug-2009 15:48 Email | Share | | Bookmark
PhotoBaby - Azidah & Kimi

Assalamualaikum..

PhotoBaby kali ni adalah anak sedara aku sendiri..anak adik bongsu aku.. ni anak sulong dieorang, perempuan namanya pun aku tak berape ingat.nak sebut kang kalau salah naye je kan2 hehehe..baik tak payah sebut dulu,tunggu aku confirm dgn adik aku dulu wakakaka..

Anak sedara aku ni lahir bulan mei ari tu, tarikhnya pun aku tak ingat (ape yang aku ingat pun tak tau ). dilahirkan di hospital Serdang..sebenarnye banyak lagi gambar dia yang aku ambik tapi tah mane aku simpan so aku taruk je la yang mana aku jumpe je hehehe .. enjoy..










Entry ni aku saje buat sume itam putih dan dengan tertaruknye gambo ini maka abis la entry aku bagi bulan Mei 2009..byk lagi nak kene upload ni.. tapi takpe, aku akan upload jugak dengan kadar secepat yang boleh hehehe... ..bergantung kepada kerajinan aku..tapi rasenye rajin kot wakakaka..


Afrozaini Bin Zainudin
Photographer
ImsyadZain Photography & Design
Tel: +6017 - 922 4910
Email: zenn_stradlin@yahoo.com
Official Website: www.imsyadzain.com - dalam pembinaan
Photo Stock: www.flickr.com/photos/imsyadzain



Saturday, 8-Aug-2009 14:57 Email | Share | | Bookmark
PhotoBaby - Haziza & Herman

Assalamualaikum..

Selamat melahirkan anak yang ke-2 buat pasangan Haziza & Herman..anak lelaki, namanya aku tak ingat hehehe..sebenonya baby ni lahir bulan april lagi tapi aku tak sempat & tak ingat nak upload so aku upload je la sekarang ni..sementara aku ingat..

Anak dieorang yang sulong perempuan, yang ni lelaki so kira dah sepasang laa..aku je belum lagi huhu..Dua - dua anak aku attomen, tapi takpe..aku happy sebab dua - dua anak aku ajak aku berlawan bile balik dari kerje wakakaka.. .. so, memang huru hara la rumah aku ..kepada Eyza & Herman, bile nak tambah lagi hehehehe... so, enjoy la gambar di bawah..huhu..











Sebenarnye Eyza ni member opis aku..aku memang suka amik gambo budak kecik & baby ni selain dari gambar kawin..kira kegilaan aku jugak laa..kepada sape2 yang berminat untuk aku amik gambo anak die, boleh la hubungi aku bile2 mase je sbb opis aku dah ade line handphone wakakakakak

notakaki: kepada member opis yang lain tu..bile nak tambah anak lagi wakakaka...


Afrozaini Bin Zainudin
Photographer
ImsyadZain Photography & Design
Tel: +6017 - 922 4910
Email: zenn_stradlin@yahoo.com
Official Website: www.imsyadzain.com - dalam pembinaan
Photo Stock: www.flickr.com/photos/imsyadzain



Friday, 31-Jul-2009 02:38 Email | Share | | Bookmark
Norhayati & Azhar - Sanding - 31 Mei 2009

Assalamualaikum.. cukup 2 bulan dari tarikh diorang sanding dgn tarikh aku upload gambo diorang kat sini huhu..sori yek.. lambat giler upload..Tapi upload je la yang lambat, album dapat cepat.. ..

Majlis ni bermula pagi dan berakhir petang dalam pukul 3.30.. Keluarga Yati ni sporting dan pandai nyanyi.. lepas nyanyi..nyanyi lalalala...wakakaka ..tapi yang penting, best..kalau nyanyi tak best, dah lame dah ribut topan kat kuantan ari tu..

Diorang ni taknak outdoor sbb Azhar kate die sakit kepala so, aku tak kisah sebab boleh aku balik awal ke lipis..abis je majlis, aku terus balik ke lipis lalalala.. . ade skit gambo untuk tatapan sume..so enjoy..

ni ade skit lg gambo mase akad nikah



gambo kanak2 riang ni aku shoot gune kamera Sani..kredit kat kamera die huhu

ni skit gambo mase ari sanding











Afrozaini Bin Zainudin
Photographer
ImsyadZain Photography & Design
Tel: +6017 - 922 4910
Email: zenn_stradlin@yahoo.com
Official Website: www.imsyadzain.com - dalam pembinaan
Photo Stock: www.flickr.com/photos/imsyadzain



Wednesday, 22-Jul-2009 11:54 Email | Share | | Bookmark
Norhayati & Azhar - Akad Nikah - 30 Mei 2009

Assalamualaikum..

Laju betul aku upload yek..hehe..kan aku dh kata aku nak upload cepat skit sekarang ni..lagipun gambar ni patutnye awal bulan Jun ari tu aku dah upload, tapi baru sekarang ade kesempatan huhuhu.. Sori sbb lewat sesangat..

Yati ni sebenonye cikgu kat MRSM Kuala Lipis,tempat aku kerje, kira rakan sekerje la walaupun keje lain2 wakaka . Azhar pulak kerje kat KPM, kira keluarga MARA la ni..Selepas je aku dengan Sani join Aji Kerul kat Tanah Putih (entry kat bawah..), aku & Sani pun terus ke rumah Yati ni kat Permatang Badak..nak cari rumah tapi tak tau kat mane walaupun ade peta.Nasib baik Aji tunjuk camne nak pegi..Sampai je kat rumah Yati,dia tengah mekap sambil saspen...pelik aku, sepatutnye pengantin lelaki yang saspen sbb kene jawab mase akad nanti tapi die pulak yang saspen..Azhar pulak selambe je..

kat sini aku taruk sikit gambo pada hari tu..enjoy...








Lepas je majlis akad nikah, Aku & Sani pegi join Aji semula kat tanah putih.Abih je job Aji kat Tanah Putih, Kiteorg pegi minum2 kat Bas Stand Kerang..Otw balik, Yati tipon tanye blh tak aku shoot gambar die malam tu so disebabkan aku pun takde program, aku pegi la..




Lepas ni aku upload gambar mase sanding pulak..harap2 tak lame sangat wakakaka


Afrozaini Bin Zainudin
Photographer
ImsyadZain Photography & Design
Tel: +6017 - 922 4910
Email: zenn_stradlin@yahoo.com
Official Website: www.imsyadzain.com - dalam pembinaan
Photo Stock: www.flickr.com/photos/imsyadzain



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net